Proizvodnja armature i opreme za gas

Proizvodni program Energo-Sistema se zasniva na proizvodnji opreme, delova i proizvoda za distribuciju i upotrebu prirodnog gasa kao što su: kuglaste slavine, regulatori pritiska gasa, izolacioni komadi i prirubnice, odorizatori, fini filteri, dogrejači gasa, sigurnosno prekidni i sigurnosno ispusni ventili itd.

Prodaja proizvoda se vrši kako pojedinačna, tako i serijska isporuka. Takođe, vrši se izrada i isporuka opreme prema specijalnom zahtevu kupca.

Kvalitet proizvoda Energo-Sistema, kao i rad  se zasniva na zahtevima ISO standarda. Naša firma posluje uvažavajući zahteve standarda Sistema kvaliteta, zaštite životne sredine i zaštite zdravlja i bezbednosti na radu.

Kvalitet naših proizvoda je rezultat pažljivo odabranog repromaterijala, tehnologije i plasmana samih proizvoda. Sarađujemo sa renomiranim dobavljačima, akreditovanim, kontrolisanim u našoj zemlji i inostranstvu.

Rezultat dugogodišnjeg napora u cilju poboljšanja kvaliteta je ishodovanje CE znaka i EAC sertifikata za naše proizvode i  API 6D sertifikata za kuglaste slavine.

Naša oprema je ugrađena na gasovode mnogih gradova širom Srbije i Crne Gore kao što su: Sombor, Niš, Novi Sad, Čelarevo, Pančevo, Kovin, Bačka Palanka, Bačka Topola, Vrbas, Kula, Sremska Mitrovica, Ruma, Inđija, Stara Pazova, Mladenovac, Smederevo, Čačak, Kraljevo, Kragujevac, Kruševac, Gornji Milanovac, Loznica, Sevojno, Nikšić…

Takođe, naša oprema se nalazi i na gasovodima u Republici Srpskoj, Republici Makedoniji i Rusiji, gde smo izvezli merno-regulacionu stanicu, tehnološki unapređenu, specijalno namenjenu za ekstremo niske temperature  (-40°C).